Inovativni programi za zdrav življenski slog

 

Vsak človek nosi v sebi željo, da bi bil poln moči in energije, zdravja in dobrega počutja. Veliko ljudi išče harmonijo zunaj sebe in ne ve, da vsak nosi v sebi vse, kar potrebuje. Potrebujemo le spodbudo za malo gibanja, osnovno znanje tehnik sproščanja in malo razvajanja za zdrav življenjski slog.

 

Inovativni programi za zdrav življenski slog

Tudi druženje in sproščeni medosebni odnosi pripomorejo, k našemu počutju, krepijo imunski sistem in tako pripomorejo k čvrstemu zdravju, zato ni nujno, da pridete v Ajno sami, ampak lahko programe prilagodimo tudi za dve ali tri osebe hkrati, saj veste, gibanje je družbi prijetneje.

Naši programi vsebujejo sproščeno, zdravo, neagresivno izvajanje vadbe za stabilen trup in sklepe, dihalne vaje za dobro prekrvavitev, naučimo vas preprostih tehnik sproščanja, vaj za prožnost mišičnega steznika, po vadbi pa vas razvajamo z masažo in limfno drenažo za sprostitev in dobro delovanje imunskega sistema.

Prednost tega programa je, da združite vadbo in razvajanje za zdrav življenjski slog na enem mestu, lahko pa ste skupaj v dobri družbi, če pridete s partnerjem ali prijatelji. Vsaka storitev vam je na voljo tudi samostojno.

 

Antistresni program

Antistresni program je enkraten obisk, ki ga lahko ponovite kadarkoli, po dogovoru. Vsebuje 45 minut vadbe s tehnikami sproščanja in 45 minut razvajanja z masažo ali limfno drenažo. Cena programa je 65 /obisk. V primeru, da pridete s partnerjem/ico ali s prijateljem/ico in sta na programu istočasno, je cena 55 /obisk po osebi.
 

Program za krepitev imunskega sistema

Program za krepitev imunskega sistema je kombinacija limfne drenaže 30 min in klasične sprostilne ali terapevtske masaže 30 min. Namenjena je vsem, ki želijo okrepiti delovanje imunskega sistema, pomaga razstrupljati organizem in je prilagojena, glede na počutje in zdravje stranke. Cena programa je 46 .

 

Program za zdrav življenjski slog

Program za zdrav življenjski slog smo si zamislili kot mesečni paket, z obiskom enkrat tedensko, termin izbirate po želji. Vsak obisk sestavlja 30 minut vadbe in 30 minut razvajanja z masažo ali limfno drenažo. Cena programa je 190 /mesečno.

 

Regeneracijski program

Regeneracijski program za fizično aktivne osebe in športnike. Program zajema 30 minut limfne drenaže in 60 min klasične sprostilne ali športne masaže, z uporabo aromaterapevtskih olj in krem. Cena programa je 65 .

 

Zavedamo se, da je zdravje, poleg znanja, naša največja vrednota, zato vsem strankam poleg storitve ponujamo tudi vse informacije, kako doma poskrbeti, da bodo naši programi in storitve res učinkoviti. Prijazno osebje v našem centru, vam z veseljem in pozitivno energijo napolni vsak obisk.

Življenje prehitro mineva v naglici vsakdanjih skrbi. Ustavite svoj korak in razmislite, kaj je v vašem življenju največja vrednota, brez katere resnično niste pripravljeni živeti. Če je vaš odgovor zdravje, dovolite, da vam z našimi programi in nasveti pomagamo vzdrževati, ali pa na novo pridobiti, zdravje, mir v sebi in zadovoljstvo v vsakdanjem življenju. Poskrbeli bomo, da boste pri nas našli storitev po vaših pričakovanjih, ker smo fleksibilen, strokoven in prijazen kolektiv.

Domov > Programi za zdrav življenski slog

 

Zavedamo se, da je zdravje, poleg znanja, naša največja vrednota, zato vsem strankam poleg storitve ponujamo tudi vse informacije, kako doma poskrbeti, da bodo naši programi in storitve res učinkoviti.

Prednost tega programa je, da združite vadbo in razvajanje za zdrav življenjski slog na enem mestu, lahko pa ste skupaj v dobri družbi, če pridete s partnerjem ali prijatelji.

studio lepote

lepotna nega

švedska masaža

Salon lepote Ajna

SALON LEPOTE in OSEBNE RASTI

Linhartova 17, Ljubljana
telefon: 041 293 991
info@salon-ajna.si
www.salon-ajna.si

Kozmetični salon - lepotni salon