Trajno - lasersko odstranjevanje dlak

 

Trajno odstranjevanje dlak s pomočjo postopka fototermolize

Tretma fototermolize je danes najučinkovitejša metoda za trajno odstranjevanje dlačic. Preden se odločimo za ta poseg, je dobro vedeti, kako tretirati dlake pred posegom in kako po posegu.

 

Pomen absorbcije svetlobnih impulzov v melamin

Pri trajnem odstranjevanju dlak je primarnega pomena absorbcija svetlobnih impulzov v melanin. Zato je pomembno dejstvo, da s selektivno fototermolizo uničimo le tiste dlačice, ki vsebujejo veliko melanina, torej temne.

Tudi debelina same dlake ima tu pomembno vlogo, saj večja ko je površina za absorbcijo, večji je učinek. Torej debelejše in temnejše dlačice je lažje uničiti.

 

4 tedne pred posegom dlake odstranjujete le z britjem!

Ko se odločimo za poseg fototermolize, moramo 4 tedne pred posegom dlake odstranjevati le z britjem. Na dan posega na kožo ne nanašajte ničesar (lusioni, kreme,…).

Prav tako se izogibajte rjavenju kože s katerim koli sredstvom. V tem obdobju je sončenje, uporaba solarija in kemičnih sredstev za samoporjavitev odsvetovana.

 

Odstranjavanje dlak lahko poteka le v fazi aktivne rasti

Dlačice lahko uničimo le v fazi aktivne rasti, zato je potrebno postopke ponavljati. V povprečju zadostuje za 80 % redukcijo poraščenosti na tretiranem predelu med 5 in 8 tretmajev laserske IPL depilacije.

Enkrat letno priporočamo vzdrževalni tretma, saj s fototermolizo ne moremo spremeniti hormonskega statusa, niti ne dednega potenciala. Vsekakor pa je to ta hip najučinkovitejša metoda.

 

  Trajno lasersko odstranjevanje dlak - cenik

Domov > IPL laser > Lasersko odstranjevanje dlak

 

Enkrat letno priporočamo vzdrževalni tretma.

Odstranitev dlačic na hrbtu.

Odstranjevanje dlak na pazduhi.

Odstranitev dlačic na hrbtu

Odstranjevanje dlak

Salon lepote Ajna

SALON LEPOTE in OSEBNE RASTI

Linhartova 17, Ljubljana
telefon: 041 293 991
info@salon-ajna.si
www.salon-ajna.si

Kozmetični salon - lepotni salon