Refleksna masaža obraza

 

Kaj je to refleksna masaža obraza?

Refleksna masaža obraza je človeku prijazna metoda harmoniziranja celega telesa. Razvila se je iz starega ljudskega znanja, ki so ga uporabljala ljudstva že pred našim štetjem v Egiptu, Aziji, Južni Ameriki. Temelji na predpostavki, da imajo vsi organi pripadajoče točke na posameznih mikrosistemih telesa. Eden od najbolj znanih so stopala.

Tako kot je stopalo podoba človeka v malem je tudi obraz mikrosistem celega telesa.

 

Z masažo obraza delujemo na:

  • refleksne cone

  • akupresurne točke in pretok po meridianih

  • centralni živčni sistem

  • krvni in limfni obtok obraza

  • prekrvavitev kože

 

Koristi refleksne masaže obraza

Z refleksno masažo obraza spodbudimo blokirane mehanizme v telesu in možganih, kar se odraža v boljšem počutju, sproščenosti obraza in celega telesa. Obraz dobi nežnejše poteze, koža postane bolj sijoča. Spodbudijo in harmonizirajo se presnovni procesi , obenem se sproži mehanizem samozdravljenja. Stimulira se delovanje imunskega sistema, poživlja sposobnost koncentracije, dviguje učno sposobnost pri otrocih in pomirja hiperaktivnost. Ugodno vpliva na hormonski sistem zlasti na delovanju žlez v glavi tj. epifizo, hipofizo in hipotalamusa.
 

Primerna je za vsakogar

Refleksna masaža obraza je primerna za vse starostne skupine. Nima kontraindikacij.Refleksna masaža obraza je človeku prijazna metoda harmoniziranja celega telesa. Razvila se je iz starega ljudskega znanja, ki so ga uporabljala ljudstva že pred našim štetjem v Egiptu, Aziji, Južni Ameriki. Temelji na predpostavki, da imajo vsi organi pripadajoče točke na posameznih mikrosistemih telesa. Eden od najbolj znanih so stopala.

 

  Refleksna masaža obraza - cenik

Domov > Zdravilne terapije > Refleksna masaža obraza
 

Salon lepote Ajna

SALON LEPOTE in OSEBNE RASTI

Linhartova 17, Ljubljana
telefon: 041 293 991
info@salon-ajna.si
www.salon-ajna.si

Kozmetični salon - lepotni salon