Nega obraza Matis

 

Največkrat se sploh ne zavedamo kako pomembna je naša koža. Dokler smo mladi in lepi se nam ne zdi smiselno vlagati vanjo, po 30 letu ko se začnejo kazati občutne spremembe pa zavlada panika. Kaj pa zdaj? Največja napaka je da začnemo takrat kupovati drage kreme, po možnosti z lifting učinki, pri tem pa pozabljamo na osnovo. 

 

V salonu Ajna vas naučimo osnovnih veščin nege obraza

Naš namen je stranko vzgojiti kako, pravilno uporablja negovalne preparate in si redno privošči globinsko čiščenje in hranjenje kože v salonu v vseh starostnih obdobjih in ne šele takrat ko se začnejo pojavljati gube, akne, kuperoza,… 

 

Najboljša nega je preventiva kože

Zato moramo že v mladosti poskrbeti za svojo kožo. Nemalokrat se zgodi da mladi v puberteti pridejo v salon, ko je stanje kože že katastrofalno. V puberteti se zaradi hormonskih sprememb začnejo pojavljati akne, ogrci. Nekateri najstniki na te spremembe odreagirajo tako da gredo v prvo drogerijo in nakupijo vse preparate za nego mastne in aknaste kože le da bi se rešili nadležnih in neestetskih aken.

Ti preparati lahko pri nepravilni diagnozi kože povzročijo poleg aken še dehidrirano povrhnjico, kar pomeni da se nam koža lušči. Edina pravilna stvar, ki bi jo morali narediti v tistem trenutku je, da obiščejo strokovnjaka – kozmetičarja, ki jim:

  • pravilno postavi diagnozo kože,

  • očisti pore ter

  • priporoči pravilne preparate za nego doma. Le tako lahko dosegamo optimalne rezultate.

Ti najstniki prej ali slej odrastejo in imajo vzorec nege že privzgojen, zato se s problematikami kot so gube začnejo ukvarjati bistveno kasneje. 

 

Poskrbite za svojo kožo na pravilen način

Lahko ste še tako urejeni, a vaš utrujen obraz, razpokana in suha koža bosta kazala leta in bremena, ki jih nosite s seboj. Zato se ji posvetite z vso skrbnostjo, jo razvajajte in blesteli boste v vseh starostnih obdobjih.

Vaša koža se dan za dnem stara. Povrnitev nazaj je nemogoča. Zato poskrbite da bo lepa in negovana ostala čim dlje.

 

Osnovna čistilna nega obraza MATIS

Dehidrirana, mastna ali občutljiva koža
Koži dodajamo serume iz naravnih učinkovin, ali pa vtiramo ampule lipovega cvetja, mukopolisaharidov, gele rojala. S tem vplivamo na pravilno obnavljanje kože, na hidrolipidni zaščitni plašč ter na higieno in odpornost kože. Po negi je koža brez toksinov, prečiščena v globino, sveža in sproščena.
 

Nega obraza za poudarjeno sijočo polt s
PRINT maskami

Zrela, občutljiva in mešana koža
Print maske dajejo obrazu takojšen občutek svežine in liftinga. Naravne aktivne učinkovine iz morja, ekstrakti rastlin in vitaminov poskrbijo za popolno in hitro lepoto. Koža je po negi sijoča in navlažena za daljši čas. Ker je idealna podlaga za ličila, jo priporočamo tudi za izjemne dogodke: poroke, večerje,…

 

Nega občutljive kože

Kuperozna, občutljiva, nežna, reaktivna koža
S pomočjo naravnih rastlinskih učinkovin in sistema MATISFER učinkovito a dovolj nežno zavaruje kožo pred različnimi škodljivimi vplivi. Koža se tako pomiri in hkrati pridobi lastno imunsko sposobnost.

 

KAVIAR nega za vlaženje in bleščeč videz 

Za zahtevne ženske
Nega, katere posebnost je bogata maska iz kalčkov eksotičnega Tamarinda, kaviarja in ostalih naravnih učinkovin, kot so glikogeni, kolageni. Le ti kožo izjemno navlažijo, nahranijo povrhnjico ter kolagenska in elastinska vlakna.

 

Prestižna KAVIAR nega 

Moč liftinga za zrele kože
Vrhunska lepotna nega z unikatno formulo iz kaviarja, retinola in matryxila. Preprečuje proces staranja, vidno zmanjšuje drobne linije in gladi gube.

 

Lepotna nega okoli oči s PRINT mask 

Nega je primerna za vse, ki imajo probleme zaradi zabuhlosti ali povečanega gubanja.

 

  Nega obraza - cenik

Domov > Lepota obraza > Nega obraza Matis

 

Po negi je koža brez toksinov, prečiščena v globino, sveža in sproščena.

Print maske dajejo obrazu takojšen občutek svežine in liftinga.

nega obraza

Salon lepote Ajna

SALON LEPOTE in OSEBNE RASTI

Linhartova 17, Ljubljana
telefon: 041 293 991
info@salon-ajna.si
www.salon-ajna.si

Kozmetični salon - lepotni salon