Mnenja strank

 

Nevenka Šubelj

Zdravo ga.Silvija!

Jaz sem ena od vaših strank kateri ste pred mesecem naredili trajni make-up obrvi in bi vam rada povedala, da sem zelo zadovoljna. Kar nekaj kolegic sem navdušila in tudi nekaj znank me je "potiho" vprašalo, kje sem si naredila obrvi. Pohvaljena je oblika in kvaliteta dela.

LP Nevenka Šubelj

PS: Če se ne boste spomnili sem tista oseba, ki vas je spodbudila, da ste si tudi vi naredili obrvi.

 


Darija Armentano, Ljubljana

V salon Ajna sem prispela bolj ko ne po naključju...iskala sem kozmetični salon, ki bi imel celotno ponudbo (masažo, nego kože, manikuro, pedikuro, depilacijo, ličenje, itd ....pravzaprav vse, kar urejena ženska potrebuje ) na enem mestu in seveda - zmerne cene. Ker sem se pripravljala na svoj “najpomembnejši” dan v življenju – na poroko, sem bila še toliko bolj previdna. Spletna stran salona Ajne je bila prva odločilna stvar, da sem zavrtela številko salona. Oglasila se je Silvija. Bila sem nezaupljiva, zato sem se odločila sprva poskusiti Ajurvedsko masažo. Zadovoljna, pomirjena in globinsko naoljena po masaži in pogovoru z Indijskim mojstrom, sem se takoj naročila še na nego obraza in na biopiling. Ko je preteklo nekaj dni, sem se odločila naročiti še na poskusni poročni make–up, čeprav se je za to nalogo že javila tetina znanka. Moja odločitev je bila pravilna. V vseh teh dneh in preživetih trenutkih v salonu Ajna sem bolje spoznala Silvijo, ki je v tistem trenutku mojega življenja postala moja poročna svetovalka, moj angelček za organizacijo poroke. Skupaj sva debatirali o poročni obleki, o obutvi, nakitu, rožah, barvah, o dekoraciji dvorane, o menijih, naprsnikih, torti in vseh ostalih možnih detajlih, ki jih “prvoporočenke” še ne obvladamo. Dan ali dva pred usodnim dnevom mi je Silvija uredila še “nove” nohte s prelepo poslikavo, na poročni dan pa make-up, ki je bil prečudovit, kljub temu, da sem prišla zjutraj v salon z enourno zamudo in z globokimi podočnjaki po neprespani noči (vedno prijazna Silvija me je že pričakala z ledeno kavo, mljask-mljask). Tistega dne so me bodoči mož, družina, prijatelji in ostali vabljenci dobesedno občudovali. Zato ti, Silvija, želim ponovno izreči HVALA. S svojim delom, z nasveti, s prijaznostjo in razumevanjem si za mene pomenila najlepše darilo. In s tvojo pomočjo je bil moj poročni dan najlepši dan v mojem življenju.

 


Janja Prijatelj, Ljubljana

Kot vsaka moderna ženska, rada poskrbim za svoje telo. Ker mi službene obveznosti vzamejo veliko časa, se najraje prepustim negovalnim in lepotnim tretmajem v Salonu Ajna, kjer znajo prisluhniti mojim željam in kjer mi s strokovnimi nasveti pomagajo do lepšega izgleda in boljšega počutja. Njihove storitve so visoko kvalitetne, predvsem me je navdušila izdelava geliranih nohtov s kozmetiko Alessandro. Veselim se naslednjega obiska!
 


Ana Marija Toman, Ljubljana

Salon Ajna obiščem približno enkrat na dva meseca in obiska se vsakič znova že vnaprej veselim ... Medtem ko blagodejne sestavine maske mehčajo in vlažijo kožo na mojem obrazu, mi Silvija zmasira vrat in zgornji del hrbta, zaradi česar grem domov še bolj sproščena in umirjena.

 


Mojca Slak, Ljubljana

Za mene je obisk salona Ajna nepogrešljiv del nege telesa. Največkrat se odločim za nego obraza in pedikuro. Posebej priporočam nego obraz s Print maskami, saj je po tej lepotni negi koža na obrazu nežna in sijoča.

 


Sabina Vrhovšek, Ljubljana

V lepotni salon Ajna redno zahajam na depilacijo nog. Z depilacijo sem izjemno zadovoljna, saj mi odstrani dlake precej bolje, kot navadno britje. Predvsem pa je učinkek trajnejši, kot navadno britje.

 


Sarah Jezernik, Ljubljana

Odločila sem se preizkusiti anticelulitni tretma in bila po nekaj terapijah prijetno presenečena. Tretmaji so pokazali vidne rezultate in mi dali nov zagon in voljo pri oblikovanju svojega telesa. Spremenila sem tudi prehrano in veselim se naslednje terapije v salonu Ajna.

 


Domov > Mnenja strank

 

 

Salon lepote Ajna

SALON LEPOTE in OSEBNE RASTI

Linhartova 17, Ljubljana
telefon: 041 293 991
info@salon-ajna.si
www.salon-ajna.si

Kozmetični salon - lepotni salon