Manikura

 

Manikura za lepe in negovane roke (nohte)

Privoščite si prvovrstno manikuro v lepotnem salonu Ajna. Roke so del telesa, ki imajo v komunikaciji z drugimi ljudmi izjemen pomen. Iz govorice rok je mogoče razbrati marsikaj o osebnosti človeka. Zato si želimo, da so naše roke lepo negovane, to pa dosežemo z negovanimi ter zdravimi nohti. Lepi nohti in negovane roke danes niso samo estetski okras, ampak poudarijo ženskost in stil moderne ženske.

 

Spa manikura Alessandro

Spa manikura Alessandro omogoča vašim nohtom in čutom SPA razvajanje z aromaterapijo. NailSPA je prvi inovativni proizvod, razvit pri Alessandro International in združuje vrhunsko nego nohtov (manikuro) z učinki aromaterapije.

Nežne teksture in mešanica dišav iz cvetic, eksotičnih sadežev, mleka in medu optimalno oskrbijo nohte in obnohtno kožico ter prilagodijo manikuro vsakemu tipu nohtov posebej. Kombinacija profesionalnega znanja s čutno izkušnjo fantastičnih dišav in esencialnih olj spremenijo manikuro v holistično SPA izkušnjo dobrega počutja in zadovoljstva.

 

Naravna manikura nohtov

S kozmetičnimi pripravki in pravilno nego lahko določene težave na nohtih izboljšamo ter s tem dosežemo rast zdravih nohtov.

Eden od načinov je naravna manikura nohtov, pri kateri oblikujemo nohte, odstranimo obnohtno kožico, naredimo piling s katerim odstranimo mrtvo poroženelo plast celic ter nohte nahranimo s serumi ter kremami primernimi določen za tip nohta.

 

  Cenik manikure

Domov > Lepota rok > Manikura

 

alessandro manikura

Nail spa alessandro

Privoščite si prvovrstno manikuro v lepotnem salonu Ajna.

NailSPA Alessandro za vrhunsko manikuro.

Salon lepote Ajna

SALON LEPOTE in OSEBNE RASTI

Linhartova 17, Ljubljana
telefon: 041 293 991
info@salon-ajna.si
www.salon-ajna.si

Kozmetični salon - lepotni salon